![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Jestem tu nowy i jest to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość
![]() mam problem z przesunięciem przycisku (chciałbym go przesunąć do góry i w prawo) to mój kod: <?php if ( get_option('inkthemes_slidebuttontext3') !='' ) {?> <a class="btn" href="<?php echo get_option('inkthemes_slidelink3'); ?>"><span><?php echo get_option('inkthemes_slidebuttontext3'); ?></span></a> <?php } else { ?> <a class="btn" href="#"><span>Buy Now</span></a> <?php } ?> pracuję w wordpress i przerabiam na własne potrzeby szablon. Gdybym czegoś nie podał to piszcie. Z góry dziękuję i pozdrawiam. [EDIT] Chciałbym dodać, że teraz ten przycisk jest całkiem niewidoczny ( schowany pod dwoma innymi). Ten post edytował baycell 22.02.2013, 18:42:57 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 25 Dołączył: 29.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a może podasz też kod css
-------------------- Pomogłem daj pomógł
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jest caly plik z tym kodem
do tego mam dodać plik styli css ? Ten post edytował baycell 23.02.2013, 12:14:32 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 25 Dołączył: 29.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po pierwsze używaj np.
[code] albo [php] masz nad trescia postu. a po 2 to daj też kod css -------------------- Pomogłem daj pomógł
|
|
|
![]()
|
|
Mam nadzieję, że op to wam chodziło
![]() style.css plik był za długi więc wstawiłem go na chomikuj.pl Już mam, poradziłem sobie. Dzięki Ruch Radzionków za podpowiedź z plikiem css. |
|
|
![]()
|
|
użyj np.
padding albo margin powinno pomóc -------------------- Pomogłem daj pomógł
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:48 |