![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 308 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam np index.php oraz zawarte w nim link np do
plik1.php plik2.php plik3.php Po otwarciu pierwszego pojawia się w adresie http://mojastrona.prv.pl/plik1.php Jak zrobić żeby pojawiało się tylko http://mojastrona.prv.pl we wszystkich przypadkach po kliknięciu nieważne w jaki link. [Jakiś sposób oprócz frames] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyj formularzy i danych przesyłanych metodą POST. Inna opcja to użycie ajax'a i ładowanie treści do określonego DIV'a na stronie.
-------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To co robisz brzmi co najmniej dziwnie.
Pod jednym adresem chcesz 3 (4) różne treści. Co na to SEO? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@markonix: Sam używam tego typu rozwiązań, także nie jest to dziwne. Co prawda są to aplikacje dedykowane i żadne roboty nie mają do nich dostępu (także kwestia SEO odpada), ale jeżeli David chce taki efekt uzyskać na stronie, która ma zostać zaindeksowana to już inna kwestia
![]() -------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, zależy wszystko od kontekstu.
Może chodzi tylko o jakiś fragment, a nie całą stronę. W każdym razie w zamkniętych systemach też bym unikał takiej struktury- lub aktualizował link dynamicznie tak aby mieć URL prowadzący do strony X wyświetlającej już zakładkę Y. Inaczej użytkownik zawsze jest zmuszony aby przejść na stronę X i kliknąć zakładkę aby wyświetlić Y. Ten post edytował markonix 23.02.2013, 15:39:17 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2011 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeżeli masz strone na jakimś serwerze to utwórz plik .htaccess i w nim dodaj formułkę
oczywiście bez znaczników "<?php" "?>" ale nie wiem czy o to ci właściwie chodzi ![]() Ten post edytował plastus321 23.02.2013, 16:06:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:30 |