![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 22 Dołączył: 16.09.2010 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Od kilku godziny męczę się z wysyłką poprzez swiftmailera, wszystko było dobrze do momentu gdy chciałem ukryć listę nadawców która była jawnie wysyłana gdy normalnie wstawiałem całą liste do send(). W dokumentacji doczytałem, że najlepszym sposobem na mass mail jest wykorzystanie takiej metody:
Niestety już na samym starcie dostaje: Kod Fatal error: Uncaught exception 'Swift_TransportException' with message 'Expected response code 250 but got code "500", with message "500 unrecognized command "' in /home/slowpl/public_html/mailing/inc/sender/classes/Swift/Transport/AbstractSmtpTransport.php:386 Przeczesałem chyba wszystko co było w google, serwer ssl na pewno dobrze mam skonfigurowany, limitu na wysyłanie raczej też nie mam, ponieważ wysyłanie pojedynczych maili, lub całościowe wrzucenie do funkcji send tablicy z adresami także przechodzi pomyślnie. Już naprawdę nie mam pomysłów jak do tego podejść, dlatego proszę Was o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 731 Pomógł: 141 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Monter08) wszystko było dobrze do momentu gdy chciałem ukryć listę nadawców która była jawnie wysyłana gdy normalnie wstawiałem całą liste do send(). Chcesz ukryć nadawcę czy listę odbiorców? -------------------- Szanuj innych czas! Kliknij
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 22 Dołączył: 16.09.2010 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pfu, odbiorców : )
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 731 Pomógł: 141 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To daj ich do pola BCC
-------------------- Szanuj innych czas! Kliknij
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 07:56 |