![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 377 Pomógł: 9 Dołączył: 2.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, poszukuję jakiejś gotowej klasy routera, troszkę szukałem, ale znalazłem dosyć stare ~2005r, a pewnie wiele się zmieniło i myślę, że taka klasa może być niezbyt optymalna w użyciu..
Najlepiej aby ona nie była jakoś mega zaawansowana, tylko do takich testowych, naukowych zadań (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuje. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ściągnij jakiegoś fw i sobie skopuj będziesz miał fajną zabawkę. ;-)
Polecam zf albo sf. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ściągnij jakiegoś fw i sobie skopuj będziesz miał fajną zabawkę. ;-) Polecam zf albo sf. To może być kiepski pomysł z tego względu że klasy są zależne od siebie klasa Router może kożystać z innych klas znajdujących się w danym FW a tamte z jeszcze innych. https://github.com/robap/php-router |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, poszukuję jakiejś gotowej klasy routera, troszkę szukałem, ale znalazłem dosyć stare ~2005r, a pewnie wiele się zmieniło i myślę, że taka klasa może być niezbyt optymalna w użyciu.. Najlepiej aby ona nie była jakoś mega zaawansowana, tylko do takich testowych, naukowych zadań (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuje. A jakiego typu ma być to router? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 22 Dołączył: 14.12.2007 Skąd: Wyszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od siebie polecam Slim.php
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 13:46 |