![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2011 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, to znowu ja.
Proszę mi wytłumaczyć dlaczego dostaje taki zwrotny Warning mimo, że polecenie jest wykonywane i działa tak jak tego chciałem?
Krótkie opisanie kodu, wysyłam zapytanie do mysql, poprzez mysql_num_rows($zapytanie) sprawdzam czy zwrócone wyniki nie są puste, jeśli tak to ma wypisać Więc skąd ten komunikat? Próba sprawdzenia issetem lub empty zawodzi ponieważ wyskakuje jeszcze inny error, który unieruchamia całą stronę. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A wystarczy po kolei przejrzeć znak po znaku zapytanie które wrzucasz do mysql_query... No bez przesady
![]() Wali to w oczy jak naga biała kobieta w murzyńskiej wiosce... naprawdę nie widzisz błędu(ów)? ![]() -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2011 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jednak, </td> schował się na końcu
![]() Ale proszę mi wytłumaczyć, dlaczego takie zapytanie wg przeszło? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:02 |