Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [wolontariat] Jak zrobić taki skrypt?, Proszę o pomoc...
-TheBondi34-
post 20.02.2013, 12:30:29
Post #1

Goście

Witam! Chciałbym założyć stronę www, na której użytkownicy dostawaliby nagrody za pobieranie plików.. i mam problem. Otóż chcę zrobić prosty skrypt, który pozwalałby na zmianę pewnej wartości (po stronie panelu administracyjnego) w bazie danych na przykład z 0 na 5, a następnie, aby w panelu użytkownika była wyświetlana ta wartość.
Na przykład:
Użytkownik X zarejestruje się na mojej stronie www (wordpress) po czym pobierze plik (za który ma dostać wynagrodzenie w punktach);
Po pobraniu pliku wypełnia krótki formularz tj. Nazwa użytkownika, godzina pobrania pliku i kod zawarty w pliku tekstowym;
formularz wysyła do administratora Y ww. dane a administrator Y zapoznaje się z nimi i sprawdza ich prawidłowość;
jeśli wszystko się zgadza administrator Y dodaje punkty do konta użytkownika;
użytkownik może w każdej chwili sprawdzić stan swojego konta w panelu w linijce saldo:

Baaaardzo proszę o napisanie takiego skryptu bo nie wiem zupełnie jak się do niego zabrać ;-(
Powód edycji: [Spawnm]:
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 4)
mar1aczi
post 20.02.2013, 12:58:10
Post #2

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Nie ten dział.
Jakie wynagrodzenie przewidujesz?

--------------------
Szanuj innych czas! Kliknij , gdy pomocną wskazówkę otrzymasz.
+Quote Post
-TheBondi34-
post 20.02.2013, 13:04:08
Post #3

Goście

Oh przepraszam za dział...
Nie chcę skryptu takiego jak wordpress czy innego CMS tylko parę linijek kodu, który będzie wyświetlał użytkownikowi wartość, którą administrator może zmieniać.
A co do wynagrodzenia to niestety nic nie mogę zaoferować prócz bannera promującego na stronie sadsmiley02.gif
+Quote Post
Damonsson
post 20.02.2013, 13:14:30
Post #4

-----

Przyjdziesz mi odśnieżyć "parę" metrów kwadratowych śniegu z ogrodu? Nie chcę, żebyś odśnieżał całe miasto, wystarczy mi tylko mój ogród. W podzięce możesz sobie nakleić na płocie kartkę ze swoim telefonem, zawsze to jakaś reklama dla Ciebie wink.gif

Ten post edytował Damonsson 20.02.2013, 13:14:54
+Quote Post
adgad
post 20.02.2013, 13:32:44
Post #5

-----

Na jakiej podstawie uważasz że to prosty skrypt?
Piszesz że nie wiesz jak się do tego zabrać: zainstaluj jakiś dodatek do pobierania pliku a później przekieruje na formularz. To na start.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:34