![]() |
![]() |
-TheBondi34- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Witam! Chciałbym założyć stronę www, na której użytkownicy dostawaliby nagrody za pobieranie plików.. i mam problem. Otóż chcę zrobić prosty skrypt, który pozwalałby na zmianę pewnej wartości (po stronie panelu administracyjnego) w bazie danych na przykład z 0 na 5, a następnie, aby w panelu użytkownika była wyświetlana ta wartość.
Na przykład: Użytkownik X zarejestruje się na mojej stronie www (wordpress) po czym pobierze plik (za który ma dostać wynagrodzenie w punktach); Po pobraniu pliku wypełnia krótki formularz tj. Nazwa użytkownika, godzina pobrania pliku i kod zawarty w pliku tekstowym; formularz wysyła do administratora Y ww. dane a administrator Y zapoznaje się z nimi i sprawdza ich prawidłowość; jeśli wszystko się zgadza administrator Y dodaje punkty do konta użytkownika; użytkownik może w każdej chwili sprawdzić stan swojego konta w panelu w linijce saldo: Baaaardzo proszę o napisanie takiego skryptu bo nie wiem zupełnie jak się do niego zabrać ;-(
Powód edycji: [Spawnm]:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 731 Pomógł: 141 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ten dział.
Jakie wynagrodzenie przewidujesz? -------------------- Szanuj innych czas! Kliknij
![]() |
|
|
-TheBondi34- |
![]()
|
Goście ![]() |
Oh przepraszam za dział...
Nie chcę skryptu takiego jak wordpress czy innego CMS tylko parę linijek kodu, który będzie wyświetlał użytkownikowi wartość, którą administrator może zmieniać. A co do wynagrodzenia to niestety nic nie mogę zaoferować prócz bannera promującego na stronie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przyjdziesz mi odśnieżyć "parę" metrów kwadratowych śniegu z ogrodu? Nie chcę, żebyś odśnieżał całe miasto, wystarczy mi tylko mój ogród. W podzięce możesz sobie nakleić na płocie kartkę ze swoim telefonem, zawsze to jakaś reklama dla Ciebie
![]() Ten post edytował Damonsson 20.02.2013, 13:14:54 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na jakiej podstawie uważasz że to prosty skrypt?
Piszesz że nie wiesz jak się do tego zabrać: zainstaluj jakiś dodatek do pobierania pliku a później przekieruje na formularz. To na start. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:34 |