![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuje jakiegoś sposobu na przeładowanie diva(znajdującego się w osobnym dokumencie html lub php)przy pomocy menu.
Wiem że w sieci jest ich dużo (sam wiele próbowałem), ale nie potrafię dopasować ich do mojej stronki Zazwyczaj mam problemy 1. Zaraz po wstawieniu odnośnika do Java Script w sekcji head przestają działać wszystkie oskryptowane elementy 2. Moje menu wygląda w ten sposób
i problem jest z dopasowaniem skryptu żeby zadziałał 3.Moja strona wygląda w ten sposób że np po kliknięciu na Home(index.php) otwiera się plik o takim wyglądzie
Tak skonstruowane są wszystkie strony Może znacie jakiś sposób który by u mnie zadziałał? moja strona kj.cba.pl Ten post edytował winone 19.02.2013, 00:56:06 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://api.jquery.com/load/
popróbuj najpierw na sucho, potem powili adaptuj do swojej strony (nie będzie tu dużych różnic). Jest też gdzieś na forum jakiś plugin, który ajaxuje całą stronę z automatu. Temat: Strona w AJAX w ciagu 10 minut zobacz jak to zrobic o tutaj. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 16:48 |