![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie potrzebuje pomocy przy napisaniu formularza kontaktowego
próbowałem juz z 20 razy ale ciagle wyswietla mi jakies błedy chciał bym aby formularz sam wysyłał maila do mnie bez potrzeby używania programu pocztowego ponizej podaje kod html do tego jak ma wygladać z góry bardzo proszę o pomoc Kod <h2>Formularz kontaktowy</h2>
<table width="500" cellpadding="1"> <tr> <td width="187"><label>Marka: </label></td> <td width="301"><input type="text" name="Marka" id="Marka" /></td> </tr> <tr> <td><label>Model:</label></td> <td><input type="text" name="Model" id="Model" /></td> </tr> <tr> <td><label>Rok prod.:</label></td> <td><input type="text" name="Rok prod." id="Rok prod." /></td> </tr> <tr> <td><label>Typ nadwozia:</label></td> <td><select name="Typ nadwozia" id="Typ nadwozia"> <option>sedan</option> <option>hatchback</option> <option>kombi</option> <option>coupe</option> <option>kabriolet</option> <option>minivan</option> <option>pick-up</option> </select></td> </tr> <tr> <td><label>Nr nadwozia VIN:</label></td> <td><input type="text" name=" Nr nadwozia VIN" id=" Nr nadwozia VIN" /></td> </tr> <tr> <td><label>Pojemność:</label></td> <td><input type="text" name="Pojemność" id="Pojemność" /></td> </tr> <tr> <td><label>Typ silnika - numer:</label></td> <td><input type="text" name="Typ silnika - numer" id="Typ silnika - numer" /></td> </tr> <tr> <td><label>Opis poszukiwanych części:</label></td> <td><textarea name="Opis poszukiwanych części" id="Opis poszukiwanych części" cols="45" rows="5"></textarea></td> </tr> <tr> <td><label>Podpis:</label></td> <td><input type="text" name="Podpis" id="Podpis" /></td> </tr> <tr> <td><label>Telefon kontaktowy:</label></td> <td><input type="text" name="Telefon kontaktowy" id="Telefon kontaktowy" /></td> </tr> <tr> <td><label>E-mail zwrotny:</label></td> <td><input type="text" name="E-mail zwrotny" id="E-mail zwrotny" /></td> </tr> <tr> <td> </td> <td><label> <input type="submit" name="wyslij2" id="wyslij" value="Wyślij" /> <input type="reset" name="button" id="button" value="wyczyść" /> </label></td> </tr> <tr> <td> </td> <td> </td> </tr> </table> <label></label> <label></label> <br /> <label for="podpis"></label> <br /> <label for="email" ></label> </form>
Powód edycji: [Spawnm]:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Jakie błędy i gdzie jest kod php?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 6 Dołączył: 22.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie ma tu otwarcia znacznika <form>
to jest sam HTML a coś więcej jakieś PHP które to ma obsłużyć ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 325 Pomógł: 33 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaz co juz napisales, albo jakimi bledami ci sypie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi o to ze nie mam pojecia jak to napisać bo jestem bardziej niz zielony
może inaczej dobre piwo dla osoby która mi to napisze Ten post edytował Spawnm 18.02.2013, 22:25:12
Powód edycji: [Spawnm]: naucz się poprawnie stosować BBCODE!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 6 Dołączył: 22.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czyli tak na prawde nie masz nic, jak poszukasz w googlach to pełno tego
ale może prościej jak to komuś zlecisz ... |
|
|
![]()
|
|
Macie racje mam juz dosyć
kto sie podejmie napisania i oczywiście za ile chodzi o to żeby wygladał jak powyzej |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Heh pamiętam za dzieciaka jak się namęczyłem - zrobiłem piękny formularz..
Inpuciki, kolorki ale nie umiałem dojść na końcu jak tego maila wysłać tak żeby nie otwierał się program, i w końcu nikt mi nie pomógł :] Odezwij się na PW - za przysłowiowe piwo. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:48 |