![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Witam Wszystkich ...
Ogólnie szczerze rzecz biorąc nawet nie wiedzialem gdzie to napisać ... Hydepark wydaje się najbardziej odpowiednie ... W dniu wczorajszym podjełem decyzje o rezygnacji ze wszelkich uprawnień jakie mi przysługuja na php.pl i dalszej współpracy przy tworzeniu wszystkiego co jest zwiazane z php.pl. Jest to decyzja ostateczna i nieodwołalna i bedę konsekwetny w jej podjęciu ... . napewno ktoś się znajdzie aby zająć moje miejsce w zarządzie i miejmy nadzieje iż będzie lepszy odemnie ![]() powód podjęcia decyzji to: - rodzina - praca - projekt komercyjny który prowadzę - brak czasu - róznice w wizji php.pl itsme vs sponsor (nie wnikac) Coz zostane zwykłym userem i jest to tylko i wyłącznie moja decyzja. Pozostaje mi podziekować wszystkim za współprace dobre i złe zdanie za narzekanie i chwalenie za ciete słowa i slowa otuchy. Będe bardzo miło wspominal wszystko to co tu sie wydarzyło ... mam nadzieję iż php.pl będzie szło droga którą mam w głowie ... Pozdrawiam Was :-) Radosław (It`s_me) Bartosik ps. do zobaczeniu jako zwykły user :-))) -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak "do zobaczenia jako zwykły user" ? W grupie jest jeszcze napisane: Zarząd...
![]() Ten post edytował Vertical 24.09.2004, 17:29:01 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
juz nie
-------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 452 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mieliśmy sę okazji poznać, jednak w pełni rozumiem przyczyny.
Pozostaje życzyć powodzenia i więcej *czasu* pozdrawiam, fiszol -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szkoda, ale HF i GL w przyszlosci.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2003 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szkoda...
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no cóż musimy zaakceptować Twoją decyzję. Osobiście mam nadzieję, że w dalszym ciągu będziesz obecny na forum ( i czasem na ircu ). Pozdrawiam i życzę powodzenia na "nowej" drodze życia
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To powodzenia w dalszym życiu jako user
![]() Ten post edytował Vertical 24.09.2004, 18:12:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powodzenia..... ogólnie to szkoda, że odchodzisz :|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 28 Dołączył: 9.08.2004 Skąd: Stargard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powodzenia w dalszym życiu, już bez kluczowej funkcji w php.pl... więcej czasu dla siebie, rodziny i pracy... no i różnic w wizjach Twoich i sponsora...
-------------------- errare humanum est
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Wielka szkoda ... :-(
Każdy ma swoje 5 min It's_me widać wiedział kiedy sie one koncza ... . No nic pozostaje pogratulowac dobrze wykonanej pracy :-), gratulacje. Mam nadzieje ze bedzie wiecej takich ludzi jak It's_me :-), glownie tu mam na mysli uczynnosc i skromnosc ktorej mu nie brakowalo ... koncze z takimi textami bo zaczyna to brzmic jak mowa pozegnalna na pogrzebie ;-). Mam nadziej ze nadal bedziesz nas odwiedzał na Forum i IRC'u :-) a dlamnie zawsze pozostaniesz wyższym przelozonym ;-). Wypadalo by takze podziekowac za pomoc ktora mi udzielales i Twoje odpowiedzi (czesto na glupie pytania :-)), dzieki :-). No nic trudno, dlamnie to spora strata ;-), powodzenia :-) --- Mam nadzieje ze licznik nie zatrzyma się na Postów: 1 656 ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ważne do jakiej grupy będziesz należał, i jakie funkcje będziesz pełnił zawsze będę pełen szacunku dla Ciebie.
I jeszcze jedno.... Napisz mi na PW propozycję innego tematu dla tego wątku, albo go zamknę! W końcu to od Ciebie uczyłem się jak byc moderatorem ;-) -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
zmien temat na dowolny
nie widze przyczyn ani punktu w regulaminie ktory zlamalem aby temat zamykac zas ogolnie dziekuje za pozotywne opinie :-) ....... czołem -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra robota ... THX za forum i portal...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobrze godasz hwao! spoko itsme zostaje z nami, nie ma napisane przy awatarze RIP
![]() itsme twoja decyzja mnie niesamowicie zaskoczyla, ale w pelni rozumiem dlaczego tak a nie inaczej. Mimo to ze nie jestes w grupie prowadzacej to ja chce dostawac zjeby od Ciebie "dalej" ![]() Nie bede Ci gratulowal osiagniec (a jest czego!), bo przeciez jeszcze sie zobaczymy... pa -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W pierwszym momencie gdy o tym usłyszałem, też byłem bardzo zaskoczony. Pamiętam jeszcze nasz pierwszy kontakt na php.pl. It`s_me... a kto mnie (i innych developerów) teraz będzie poganiał
![]() ![]() Więcej nie będę pisał. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będziemy mieli okazję, żeby razem pracować, bo praca z Tobą, to ogromna przyjemność. -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety ja zawsze dowiaduje się o wszystkim ostatni, i wszyscy przede mną mówią to co chciałem powiedzieć :-)
php.pl nie będzie już tym samym serwisem bez trzymającej go żelaznej ręki It`s_me. Wielka szkoda, że odchodzisz ale życie toczy sie dalej i mam nadzieje że dla Ciebie potoczy się jak najlepiej :-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(itsme @ 2004-09-24 21:47:02) zmien temat na dowolny Ty go zmień.... niech to nie będzie pożegnanie ![]() -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musze przyznać że nie kiedy aż za bardzo grałem na newrwach itsme, i teraz wszystko sobie uświadomiłem co robiłem źle i co powinnem poprawić lecz życie leci nic nie poradzimy na to co się wokół nas dzieje miło mi było itsme wogóle spędzać z tobą czas na #php.pl i ogólnie prowadzić rozmowy, czasem mi jest aż wstyd za afery typu podanie wczesniej linku do php.pl lub inne afery.Mam nadzieje że nie opuścisz naszego najlepszego Wortalu i Forum w polsce o tematyce Programowania w php, rozumiem i wiem że ważniejsza jest rodzina i uczymanie jej bo to napewno sie liczy, lecz nigdy nie zapomne tego co się działo miedzy mną a toba.Jak zobaczyłem ten temat to troche mi się głupio zrobiło odrazu przyszło mi na myśl że to mogło by byc przezemnie ale to była twoja decyzja
![]() ![]() ![]() Pozdrawaiam ciebie i twoją rodzine, niech ci sie dobrze wiedźie. -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat lecz nigdy nie zapomne tego co się działo miedzy mną a toba buahhahahaaaaaaa ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:57 |