![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem, ponieważ napisałem skrypt automatycznie dodający zdjęcia do fan page na Facebook'u. Chciałem go połączyć z CRONem. I tu pojawia się problem. CRON jest ustawiony na co pół godziny. Ale zdjęcia dodają się w nieregularnym odstępie czasu np co 3 minuty następne za 5 minut następne za 20 minut. Uruchamiając skrypt ręcznie wszystko działa poprawnie. Zdjęcia dodają sie z chwilą uruchomienia skryptu. CRON też działa poprawnie napisałem dla sprawdzenia
i wysylał sie co pół godziny. Ustawienia CRONA
Nie mam pojęcia czym to może być spowodowane. Moze macie jakieś propozycje. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 19.02.2007 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego, co pamiętam, to CRON zawsze po wykonaniu skryptu wysyła powiadomienie mailowe z outputem, który dał ten skrypt.
Propozycja moja jest taka, aby zajrzeć w ten raport i zobaczyć, czy w ogóle on ten skrypt odnalazł oraz dodać w skrypcie jakieś echa, które będą informowały o postępie wykonywania skryptu (albo chociaż po jednym na początku i na końcu skryptu, żeby sprawdzić, czy nie wywala się on gdzieś po drodze nie informując o błędach). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyskakuje ten błąd. Ktoś wie jak sobie z nim poradzić |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 459 Pomógł: 26 Dołączył: 1.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. UTF-8 bez BOM
2. dodaj buforowanie ob_start(); |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 22:28 |