![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem związany z tym że IE źle interpretuje szerokość warstw (Druga opcja to taka ze coś skaszaniłem ![]() Warstw o małej szerokości. Mam taką warstwę: Kod <div style="width:200px; height:2px; background-color: blue"></div> W innych przeglądarkach wszystko jest ok, ale dla IE ta warstwa ma 18px szerokości. Czy ktoś zetknął się już z taką sytuacja ? -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie mozliwe... moze masz popsute IE..
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdzałem to na 3 kompach. Banalny kod:
Kod <html> <head> <title>Fajna strona</title> </head> <body> <div style="width:200px; height:2px; background-color: blue"></div> </body> </html> i lipa. Niedawno przerzuciłem się na warstwy i nie wiem jeszcze dużo rzeczy, może jakieś dodatkowe parametry dla diva są potrzebne ? -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
Jest ok
![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 21:11 |