![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2013 Skąd: Wojkowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałem zrobić taką mała podstonkę na której użytkownik wybierał by datę, następnie ta data była by przekazana do następnej strony, gdzie były by pobierane dane z bazy na bazie daty określonej przez użytkownika wcześniej. Wymyśliłem taki kod, niestety nie przekazuje on daty do następnej strony
nie wiem jak ta datę uzyskać, dodać jakąś pętle która by pozwoliła ten wynik przeanalizować czy co |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Przesłanie daty dalej ma się odbyć przez formularz, a nie przez link, jak ty to robisz. Poczytaj jak się wysyła formualarze, bo na tym leżysz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2013 Skąd: Wojkowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dalej jest formularz który sprawdza czy data (obecnie data systemowa) znajduje sie już w bazie, jeżeli tak to pobiera cały wpis z bazy i pozawala go poprawić, jeżeli nie to tworzy nowy pusty wpis. Dlatego zależy mi na pobraniu tej daty na początku, aby można było poprawić wpis z jakiegoś innego dnia niż obecnego
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Nierozumiemy się. Wyjaśniam ci, że kod co podałeś jest zły a conajmniej dziwny. Co zrobisz z tą ifnormacją to Twoja sprawa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 00:37 |