![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 59 Dołączył: 16.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki problem: Gdy wchodzę na localhost/folder_root_CI to ładnie mi wczytuje CSS, natomiast jak wchodzę na localhost/folder_root_ci/kontroler/akcja (wszystkie skonfigurowane poprawnie i wczytują ten sam widok) to nie wcztytuje mi w ogóle css'ów :/ sciezka do CSS w widoku:
base_url() z tego co zrozumiałem prowadzi zawsze do tego samego celu więc nie ogarniam Macie jakieś sugestie? z góry dzięki EDIT Bardziej konkretnie - jak w url mam /FOLDER Z CI/KONTROLER to dziala jak trzeba, ale jak juz odpalam FOLDER Z CI/KONTROLER/AKCJA to juz gorzej Ten post edytował sajegib 13.02.2013, 22:46:10 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 20 Dołączył: 2.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ustawiłeś w pliku application/config/config.php base_url = 'http://twojadres.pl/sciezka/dokatalogu/ci/';
![]() Oraz nie: <?php base_url()?> a <?php echo base_url()?> Funkcja base_url() zwraca wartość a nie ją wyświetla -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:27 |