![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam napisany skrypt, który zmienia zwykły input na taki pasek, suwak, który mozna przeciągać.
$("#s_div").slider( { range: "min", animate: true, step: 1, value: 1, min: 2, max: 10, slide: function(event, ui) { $("#div").val(ui.value); uncheckPresets(); updatePrice(); } } ); i ten kod z input type text mi robi pasek i można przeciągać i gdzieś na dole strony pokazuję się od razu wartość z tego pola. Moje pytanie: Co nalezy zmienić, aby po zaznaczeniu input type checkbox także zmieniało na dole daną wartośc. Czyli jak jest odznaczone to pokazuje np 0, a jak zaznaczymy pokaże nam 1. Podobnie działa jak to: http://www.ufragg.com/code.php?id=128 Tylko tam nie ma pola do zaznaczania i wyświetlania jego wartości. Ten post edytował maniek.kos 13.02.2013, 00:14:07 -------------------- Uczę się :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 31 Dołączył: 10.01.2006 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz edytować kod odpowiedzialny za suwak:
-------------------- Po prawie 3-letniej przerwie w programowaniu, znowu raczkuję :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
html:
A cały js wyglada mniej wiecej tak
Ale dalej nie działa Ten post edytował maniek.kos 13.02.2013, 01:01:43 -------------------- Uczę się :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:22 |