![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
niedawno robilem formata i od nowa inst . Win XP, i tak jak zawsze prubujac potem zaisntalowac dzwiek - bardzo si9e zdziwil;me gdyz nie moge tego zrobic ![]() ![]() IU tam gdzie mam znak ? zawsze mialem jak dobrze poamietam SiS costam, costam. Dokladnie nie pamietam. Poradzcie prosze jak to zaintsalowac zeby byl dzwiek , bo qrde brachol mi sapie ze kompa rozwalilem ![]() ps. mam dzwiek na plycie glownej:) Z gory i z dolu dzieki. Ten post edytował cineck 23.09.2004, 19:23:11 -------------------- Mail: marcin@babimost.net
Site: http://www.babimost.net/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam podobny problem tylko pod WIN 2003, może ktoś pomoże ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2004 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj z nowymi sterownikami, a przede wszystkim dowiedz się co za wersje masz karty dźwiękowej.
BTW. Windows jest czasami b. dziwny. Też parę razy miałem problemy z instalacja różnych urządzen i bardzo mnie dziwiło, że nagle po którymś restarcie wszystko zaczynało działać. PS. Sprawdź czy zainstalowałeś wszystkie wymagane sterowniki do płyty głównej. Możliwe, że o czymś zapomniałeś i dlatego nie ma dźwięku. -------------------- Nigdy nie kłóć się z głupim, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Ja mam bardzo podobny porblem czasem, moze opisze jak ja go rozwiazuje ( tez mam karte dzwiekowa na plycie glownej )
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc odpowiedź jest jedna: LINUX RULEZZ!
![]() Ten post edytował Vertical 24.09.2004, 07:51:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Vertical @ 2004-09-24 07:47:59) raz działa w zielonym, a raz w czarnym... witam ... na linuxie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I na windows i na LINUX.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:53 |