![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2013 Skąd: Wojkowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem w trakcie tworzenia raportu zmianowego dla firmy w której pracuje i utknąłem na momencie gdzie potrzebuje przycisk który zmieni wartość wpisu w bazie danych Konkretny fragment kodu to
Chodzi o to że wyświetlana jest tabelka w której są wykonywane wszystkie prace na naszym obiekcie które musi wykonać następna zmiana wpis ten ma tak długo się wyświetlać aż użytkownik nie zatwierdzi zmiany statusu w tym przypadku na "wykonany". Próbowałem z zapytaniem
Ale niestety nie działa, szczerze nie wiem jak dobrze takie zapytanie wprowadzić pod przyciskiem ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Albo użyj ajaxa, albo opakuj każdą linijkę tabelki w <form>...</form> i po przesłaniu takiego forma pobierz odpowiednie dane i dokonaj zapisu w bazie.
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 6 Dołączył: 20.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinno śmigać. Powiem Ci jak ja to zrobiłem u siebie i działa. 1 plik - lista cała, dodajesz kolejną rubrykę np. "Akcja", a w niej W pliku akcja.php piszesz :
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2013 Skąd: Wojkowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki bardzo za pomoc właśnie takiego czegoś szukałem, sprawdza się bez zarzutu
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:28 |