![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem, a mianowicie. Skrypt (chyba) działał by poprawnie gdyby nie jeden mankament.
Skrypt wyczytuje adresy stron które są w pliku strony.txt zapisane linijka pod linijką, a później odwiedza te strony dodając do nich ?act1=akcja1&act2=akcja2 A przynajmniej tak by powinien działać. Lecz gdy g włączam, skrypt między stroną wczytaną z pliku (np: www.google.pl/lol.php) a treścią ktora ma byc podana czyli "?act1=akcja1&act2=akcja2" wkleja znak spacji. W efekcie czego link nie wygląda tak: www.google.pl/lol.php?act1=akcja1&act2=akcja2 a wygląda tak: www.google.pl/lol.php ?act1=akcja1&act2=akcja2 Ja sobie z tym poradzić? Mogę liczyć na pomoc? //wiem że kod nie wygląda profesjonalnie, a wygląda okropnie. Ale nie znam php, a jest mi potrzebny właśnie taki mały skrypcik. Myślałem że sobie poradzę a tu klapa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ten post edytował SmoczekLeon 8.02.2013, 22:05:31 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 14:33 |