![]() |
![]() |
-blitz!- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Mam ogromna prosbe... Pracuje nad porzygotowanie skelpu OSC (oscommerce) i zainstalowalem kontrybucje do kompresji i zmnijszania wielkosci plikow graficznych. Mam problem poniewaz nei wiem gdize ustawic jakosc kompresji (np w przypadku jpeg na 60-70) poniewaz ta domyslna jest niska i jakosc jest do niczego. Czy w ogole da sie to tu ustawic? Oto caly skrypt
Chcialem popytac na forum tworcy skryptu ale niestety moj niemiecki nie jest lepszy od opanowania j. chińskiego przez 90 % Polakow ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt wywołuje jedną z funkcji imagetyp_pliku.
Spróbuj podmienić linię 113 na:
Oczywiście zamiast 100 możesz podstawić inną wartość. Uprzedzam, że nie sprawdzałem, czy to działa... -------------------- |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
ale linia 113 to jest warunek else
to mam go zlikwidowac? Czy tez napisac to w awrunku czy tez nad nim? |
|
|
-blitz- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nie wiem czy dobrze ale zastapilem ten fragment
tym
efektem jest wygenerowanie miniaturki, ktora jest niestety cala czarna.. ![]() Co moze byc nie tak? |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
spoko
wstawielm nie tu gdzie trzeba Teraz jest ok wielkie dzieki!!!!!! Podaj adres to wysle skrzynke piwa ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 1 Dołączył: 23.05.2004 Skąd: Tarnów/Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moglbys wrzucic caly popraeiony skrypt? bo u mnie dalej czarna miniaturka w cachedir
-------------------- php 5.1.2 & Apache 2.0.50 & MySQL 4.1.7 @ WinXP Pro
..:: GG 6449856 ::.. www.londyn.me.uk - ogłoszenia mieszkaniowe dla Londynu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 1 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy ten skrypcik robi thumba nawet flashowi?
![]() -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:05 |