![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2003 Skąd: Legionowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego po takim czymś dostaję zmienną o nazwie(a właściwie dwie zmienne) sub_x i sub_y z jakimiś wartościami liczbowymi. Czy jest to w ogóle do ominięcia? Gdzie szukać dokumentacji? Ten post edytował UNIKAT 23.09.2004, 10:08:35 -------------------- Pozdrawiam
Unikat |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 10.07.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w tych zmiennych (o ile dobrze pamietam jak ktos mi kiedys wyjasnial) sa wspolrzedne punktu, w ktory kliknal uzytkownik. nie ominiesz tych zmiennych, po prostu je pomin jak ich nie potrzebujesz...
-------------------- "Jedyną pewną metodą unikania porażek jest nie mieć żadnych, nowych pomysłów."
Albert Einstein |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2003 Skąd: Legionowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki to jest to.
Teraz niestety mam problem z umieszczeniem obrazka w przycisku "RESET". jak to zrobić bez przeładowywania strony, czy jest to możliwe?(nie wliczając JavaScript) -------------------- Pozdrawiam
Unikat |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiiej jest własnie użyć javascript do zrobienia resetu z obrazkiem, masz wtedy największe pole manewru. Można to zrobić jeszcze inaczej:
Ale chyba nie działa to we wszystkich przeglądarkach. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja przycisk reset robie jako zwykly link obrazkowy do strony ktora jest obecnie wyswietlana.
-------------------- run Forest run ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2002 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
onlick reset()
-------------------- Zalew :: http://jakubzalewski.info
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:06 |