![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, narazie nie umiem oddzielić tresci od kodu metodą MVC dlatego wszystkie formularze mam w bazie i potem je pobieram. Problem polega na tym że gdy np w bazie mam panel "moje konto" użytkownika to przy pobraniu i wyświetleniu go, wyświetla nazwy zmiennych zamiast ich wartości. Jak to zmienić ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
yy....eeee.... Jak to formularze masz w bazie danych? Możesz wyjasnić co masz na myśli? Może kawałek kodu jak generujesz form, jak odbierasz, jak zapisujesz?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Formularze w bazie? To jakaś nowa technika?
ps. ładny kod. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Przedobrzyłeś chłopie... kodu formularzy nie trzyma się w bazie. Skąd ten pomysł?
W bazie trzyma się wynik tego, do czego służył formularz, np użytkowników przy formularzu rejestracji, produktów przy formularzu dodawania produktu itp. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
formularze z bazy polecił mi user tego forum
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jeśli chodzi Ci o MVC, to formularz jest Widokiem czyli... zwykłym plikiem html.
Cytat formularze z bazy polecił mi user tego forum Link, chce przeczytać ten temat ![]() Ten post edytował !*! 5.02.2013, 11:37:59 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Cytat formularze z bazy polecił mi user tego forum Albo był na podobnym poziomie wiedzy co ty Albo był pod wpływem czegoś Albo nie zrozumiałeś dokładnie co miał na myśli ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
jakbym widział swoje wątki z przed jakiegoś miesiąca to bym podesłał.
|
|
|
![]()
|
|
jakbym widział swoje wątki z przed jakiegoś miesiąca to bym podesłał. Forum > szukaj > Filtruj wg nazwy użytkownika -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Link, chce przeczytać ten temat ![]() Chyba chodzi o drugi post w tym temacie: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=208276&hl= ale jak zasugerował nospor, autor kompletnie nie zrozumiał podpowiedzi ![]() |
|
|
![]()
|
|
Tak, też znalazłem te temat. No i oczywiście wyszło niezrozumienie odpowiedzi
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 02:41 |