![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Czy moglibyście mi powiedzieć czy da się zrobić licznik czasu, który startuje po kliknięciu przycisku i kończy się po określonym czasie, z tym, że wysyła informacje które już zaznaczyliśmy na stronce. Po krótce wyjaśnie do czego ma mi to służyć. Otóż napisałem skrypt do przeprowadzania testów. Użytkownik wybiera dany test, klika w przycisk "Rozpocznij test" i pokazuje mu się test. Narazie jest to test bez ograniczenia czasowego, jednak chciałbym zrobić tak, aby po kliknięciu "Rozpocznij test" włączył się licznik np 10 min. Jeśli użytkownik w ciągu tych 10 min odpowie powiedzmy na 10 z 15 pytań ( pytania mają forme: treść+4checkboxy) to te 10 pytań jest wysyłana i przetwarzana tak samo jak w przypadku naciśniecia przycisku "Zakończ test". Czy możecie mi doradzić jakiś technologii użyć i być może są jakieś materiały w internecie dotyczące tego problemu lub naprowadzić mnie jakoś jak to wykonać Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:10 |