![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie. Mam problem z wyświetleniem obrazka. Wklejam kod z pliku index.php :
Plik zwraca mi treść: "Obrazek 'http://localhost/' nie może zostać wyświetlony, ponieważ zawiera błędy", a gdy wykasuje "header("Content-type: image/png");" zwraca krzaczki. Wersja biblioteki GD: 2.0.35 . array(12) { ["GD Version"]=> string(27) "bundled (2.0.34 compatible)" ["FreeType Support"]=> bool(true) ["FreeType Linkage"]=> string(13) "with freetype" ["T1Lib Support"]=> bool(false) ["GIF Read Support"]=> bool(true) ["GIF Create Support"]=> bool(true) ["JPEG Support"]=> bool(true) ["PNG Support"]=> bool(true) ["WBMP Support"]=> bool(true) ["XPM Support"]=> bool(true) ["XBM Support"]=> bool(true) ["JIS-mapped Japanese Font Support"]=> bool(false) } Używam Webserv i PSPad editor. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wkleiłem twój kod, działa może masz problem z kodowaniem pliku? Zmień na utf8 bez bom
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmieniłem i dalej to samo...
Może ktoś ma inne propozycje rozwiązania mojego problemu? Lobopol jest bardzo zasłużony, ale nie jest wszechwiedzący. Proszę się nie onieśmielać. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 10:43 |