![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Wiem że to lamerstwo ale jestem Pan Zielonka i nie wiem jak zrobic na stronie wyświetlanie x-pierwszych wierszy z plików i to tak by na końcu zajawki był link do wyświetlenie całej treści na tej samej stronie. Pomożcie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może pokaż co jużzrobiłeś, żeby sobie ktoś przypadkiem ni pomyślał, żer jesteś leniwy i czekasz na gotowca. Bo wiesz, na tym forum zdarzają się osoby, które mogłyby sobie tak pomyśleć.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jedyne co mam to taki plik i przyznam sie nie wiem co z tym zabardzo zrobić wiem że trzeba by było no poza tym ze trzeba by bylo zamienic long_text na cos co pobiera poczatek wszytskich plikow text w danycm katalogu i pozniej jakos zamienic link na pobiranie ich calych do strony
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:43 |