![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--qwerty-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dzień dobry.
Na moje stronie napisałem sobie dodawanie zdjęć na serwer i ich lokalizację dodaje do bazy. Przy wyciąganiu pętlą while chciałem aby było po pięć zdjęć w jednym rzędzie. Wymyśliłem aby zrobić to na tabeli ale efekt był taki, że pierwsze pięć dodało znacznik <tr> a dalej już normalnie. Kod
Efekt jest taki. [zdjęcie] [zdjęcie] [zdjęcie] [zdjęcie] [zdjęcie] <-- 5 [zdjęcie] [zdjęcie] [zdjęcie] [zdjęcie] [zdjęcie] [zdjęcie] ... itd |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 459 Pomógł: 26 Dołączył: 1.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może o to chodzi? -------------------- |
|
|
--qwerty-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nie o to. W tym przydadku każdy obraz jest w nowej lini. Chodzi aby pięć było w jednej lini i tak aż się wyczerpią rekordy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 285 Pomógł: 37 Dołączył: 18.12.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 13 Dołączył: 29.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to powinno dac zamierzony rezultat. Nie mam jak tego sprawdzic bo z telefonu pisze ale jak chceszto poszukaj w moich postach tematu wczytywanie pliku do tablicy array. Zamiescilem tam skrypt z emotkami gdzie zastosowalem przelamanie wiersza |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:51 |