![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy udało się komuś zainstalować Apache z obsługą php4 i php5 jako moduły. Wiem że ta sprawa na forum była już poruszana ale odnośnie windows, jeśli chodzi o Linuxa to sposoby instalacji opisane na tym forum nie działają
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nawet nie próbowałem... Mam php4 i to mi wystarczy. A poza tym, to pamiętam, że ktoś się już pytał o instalację jako moduły (bodajże Scanner).
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Scanner pisał o tym ale jak to zrobić pod windowsem, pod linuxem ten sposób (sposób Fido) nie działa. Może jakieś inne propozycje ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam propozycje.. przeczytaj dokladnie przyklejony topic odnosnie instalacji php4+5, napisalem tam co nieco na temat linuxa.
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo fajny guide nt wlaczania dwoch instancji apache'a z dwoma roznymi configami na http://www.schlitt.info/applications/blog/...5_parallel.html - polecam
![]() -------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
Life is ours, We live it our way -- Metallica |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:34 |