![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2012 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam.
Mam tego typu problem dostaje z zewnetrznego systemu taki ciag danych
Potrzebuje z tego dużego ciagu wyjąć daną pogrubioną. Nie stety nie jest to takie proste ponieważ tam gdzie mamy zaznaczone kursywą s:15 ono za każdym razem przybiera inny numer Ten post edytował Kiui 30.01.2013, 14:41:45 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Przecież to jest zserializowana tablica....
I sobie teraz wyciągaj co ci się zywnie podoba bez żadnego problemu -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2012 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No ale SessionId to kolejny podwymiar w tablicy.... zeby do niego dojsc musisz przejść przez wszystkich jego rodziców.... to wszystko jest opisane.... podane na przykłądach.... czemu macie taką awersję do manuaala?
http://pl1.php.net/manual/pl/language.types.array.php -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Czy mógłbyś mi to napisać bo chyba nie rozumiem jak rozbić ten ciag na te pare tablic. Nie widzę ich poprostu
|
|
|
![]()
|
|
Przyklad z manuala do ktorego podalem ci linka:
Patrzac po czasie w jakim odpisujesz odnosze wrazenie ze liczysz na gotowca. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
odpowiedź null sprawdzisz co źle zrobiłem?? chociaż jestem pewien ze jest dobrze |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem jak ty patrzysz na tę tablicę.... naprawdę nie widzisz jej? Przecież HeaderResponse oraz Status nie ma na ścieżce do SessionId
var_dump($ar["OpenPayU"]["OrderDomainResponse"]["OrderRetrieveResponse"]["SessionId"]); -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 20:59 |