![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 1 Dołączył: 26.10.2012 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam następujący problem. posiadam sklep internetowy oraz jego funpage na facebooku. chciałbym zrobić taka opcje w panelu admina, że jak dodaje nowy produkt do sklepu to mam opcje Odpstępnij na facebooku: Tak o Nie o zaznaczam odpowiednia opcje i ten dodany nowow produkt publiukuje sie na tablicy mojego funpage'a. Czy ktoś mi powie jak wykonać taką integracje lub podesle jakies fajne zrozumiałe tutoriale. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 55 Dołączył: 23.11.2008 Skąd: UKF Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Facebook API pozwala na coś takiego. Tak na szybko to znalazłem tylko to: http://www.saaraan.com/2012/02/post-to-fac...using-php-graph
-------------------- Pomagam jeśli mam czas oraz jak się na tym znam :D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 1 Dołączył: 26.10.2012 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak jest z tym ID aplikacji i APP SECRET?
Jesli mam już zalozonego funpage'a to mam teraz zalozyc aplikacje i to wszystko? Ten post edytował soszin 30.01.2013, 10:52:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 55 Dołączył: 23.11.2008 Skąd: UKF Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podczas tworzenia aplikacji zostanie wygenerowany.
-------------------- Pomagam jeśli mam czas oraz jak się na tym znam :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 03:57 |