![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2002 Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Log in
Witam wszystkich, mam pytanko? jak zrobic taki login: www.epimus.l.pl/plrecfoto Pozdrawiam. 19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. To raczej podchodzi pod dzial APACHE.
2. w katalogu, ktory ma byc zabezpieczony, do pliku .htaccess wpisujesz: AuthType Basic AuthName "Tu jest teks, ktory wyswietla sie przy logowaniu" AuthUserFile /sciezka/do/pliku/z/userami/i/ich/haslami.dat Require valid-user -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zobacz tu:
http://www.zend.com/zend/tut/authentication.php ale php musi byc zinstalowane jako modul w Apache :wink: -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- misiu | chór
"Zdeterminowany programista potrafi stworzyć fatalny kod w każdym języku" Allen Holub |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A tak z ciekawosci...
Ja mam logowanie przez skrypt, ktory pobiera zaszyfrowane dane z mysqla... Jaki jest poziom bezpieczenstwa roznych logowan i akie jest najbezpiecznejsze? -------------------- If You don't believe in Yourself, no one else will.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najbezpieczeniej to chyba przez SSL
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Read The Frendly Manual
![]() Bez problemu znajdziesz o autoryzacji takiej jak jest na tej stronie, ktorej adres podales, jak i o SSL |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:03 |