![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
oto mój kod.
I mam takie pytanie. Jak zmienić ten kod aby te dwa zera czyli ,00 dodawało tylko do pozostałych przypadków a jeśli użytkownik będzie należał do ($userChoice == '5') to wtedy doda $extra.'0'; I drugie pytanie: Czy w kodzie powinno być
czy
Ten post edytował Maker5 29.01.2013, 07:13:55 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie do końca rozumiem 1sze pytanie...
Co do drugiego to obie formy są złe ;P powinno być raczej:
-------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie do końca rozumiem 1sze pytanie... Co do drugiego to obie formy są złe ;P powinno być raczej:
dlaczego złe ? moge zmienic ale teraz mi tez dziala i nie mam bledow ![]() co do 1 pytania chodzi mi po prostu o to że jeśli użytkownik będzie należał do ($userChoice == '5') to wtedy doda $extra.'0'; a nie $extra.',00'; a jeśli nie będzie należał do tej grupy to doda te wcześniejsze return $extra.',00'; a nie $extra.'0'; Czy KTOS MA Jakiś pomysł ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:32 |