![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 859 Pomógł: 177 Dołączył: 29.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć. Jest możliwość zmiany wyglądu google grafike na starszą wersje?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 30 Dołączył: 1.08.2007 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety, ale się nie da. Teraz ta strona jest tak mało przejrzysta, że szkoda gadać. Czy oni myślą, że każdy pracuje na 30 calowym TV? Jak ktoś ma 15 cali laptop albo netbooka 10'' to już porażka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 859 Pomógł: 177 Dołączył: 29.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przedtem widziałem po prawej stronie nazwę obrazka czy cokolwiek. Teraz nie jestem pewny czy to czego szukam to na bank to...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2007 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A wyłączenie javascript?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety, ale się nie da. Teraz ta strona jest tak mało przejrzysta, że szkoda gadać. Czy oni myślą, że każdy pracuje na 30 calowym TV? Jak ktoś ma 15 cali laptop albo netbooka 10'' to już porażka A niby w czym masz problem? Zawartość strony jest skalowana i dopasowana do wymiarów okna. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po zjechaniu na dół strony wyników masz link "Przełącz na wersję standardową", może o to Ci chodzi?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 09:14 |