![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pytanie o słuchawki, jakie polecacie? Do tej pory kupowałem słuchawki komputerowe do ok 50zł, no ale zawsze coś się z nimi działo, a to pęknięcie, a to jedno ucho nie działa, a teraz gąbką spadła z jednej strony, nie da się jej założyć, a rachunku niestety nie mam ![]() Dlatego postanowiłem że kupię lepsze. Obecnie zastanawiam się nad tymi: http://allegro.pl/hit-sluchawki-creative-f...2979895404.html U mnie akurat jest promocja i są nawet taniej niż na allegro, ale nie chce kupować z przecen tylko żeby były dobre. Moje wymagania to by dobrze redukowały szum wokół otoczenia - najlepiej komputerowe, bo czasem się przydadzą do skype'a. Poza tym powinny być solidne, no i rzecz jasna wygodne. Będę je używał do słuchania muzyki głównie podczas programowania, czasem do jakiejś gry. Budżet 150zł, miejsce zakupu: najlepiej sklep stacjonarny, dlatego proszę o takie modele które są dostępne w marketach/sklepach komputerowych. Sam też patrzę na oferty, ale nie wiem na co zwracać uwagę ;/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:51 |