![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ... mam gdzieś błąd w kodzie mianowicie w //REZULTATY i nie mogę sobie poradzić ...
Do momentu daty zaciągu ... ściąga mi dane idealnie ... później zaczynają się schody i nie wiem co jest nie tak.... proszę o podpowiedzi informację pobierane są ze strony http://worldoftanks.eu/community/accounts/...74822-majes_pl/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 135 Dołączył: 18.11.2010 Skąd: Wschowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj.
Problemem jest tutaj funkcja fixStat(), którą masz w liniach 49-52. Gdy usuniesz jej wywołanie wszystko powinno być ok(u mnie jest). Dwie dodatkowe uwagi. Jak łączysz się za pomocą CURL to staraj się zamykać połączenie po pobraniu danych. Dobrym zwyczajem jest inicjalizowanie tablic zanim zaczniesz wrzucać do nich dane. Wyglądałoby to tak:
Pozdrawiam. -------------------- “ Computers are good at following instructions, but not at reading your mind. ” - Donald Knuth |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok działa lecz mam jeszcze jeden problem ... mój dalszy kod to:
Kod html jest taki: coś mi nie pasuje z tym value i right value ... nie wyświetla mi wyniku ... mogę prosić o podpowiedź, pomoc ? Już mam gotowe ![]() ![]() Ten post edytował majesgrudziadz 27.01.2013, 11:17:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:22 |