![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki kod:
i jeszcze taki
I jak to połączyć aby wykonywało ten skrypt a nie go wyświetlało? Bo mi to nie idzie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co znaczy wykonywało go, a nie wyświetlało? Podałeś kod formularza i fragment kody z ifem, czy user jest zalogowany. I co?
Magiczna kula mówi mi, że chcesz aby formularz nie wyświetlał sie, jak user jest zalogowany. Odpowiedź: wstaw ten formularz do else. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok o to mi chodzilo ale się wyswietla kod php a nie wykonuje czyli nie dziala ale się pokazuje cały kod php a formularz normalnie sie pokazuje o to mi chodzilo
robie to tak
i nie dziala /edit prosze ss ![]() Ten post edytował matixd 25.01.2013, 14:26:02 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) nie: <?
a: <?php 2) Czy w ogóle masz obsługe php zainstalowaną? 3) Jak robisz echo 'blabla ' inne blala ' asdasdasdas'; to apostrofy musisz poprzedzać \ czyli ma byc: echo 'blabla \' inne blala \' asdasdasdas'; Ale to wszystko podstsawy podstaw... przenosze na przedszkole -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
1. Poprawiem to
2. Tak mam wlacyona obsuge mam xampp 3. Nie royumiem zwiazku i co to ma do rzeczy Wie ktos jak to zrobic?? Lub moze czy jest taka mozliwosc ze css wylancza php w jquerty? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może plik ma zapisany jako costam.html a nie costam.php ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
mam plik info.php
|
|
|
![]()
|
|
A jak usuniesz to:
To działa? I nie jQuerty tylko jQuery. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dobra nie działało to wkleiłem cały skrypt na logowanie mam tak
niby dziala ale jak zaloguje sie to jest pusta strona. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat 3. Nie royumiem zwiazku i co to ma do rzeczy To, że miałeś źle napisany skrypt z PARSE ERRORAMI. Póki co ci ich nie wywalało, bo miałeś kaszankę ze złą obsługą php.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:59 |