![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jest to mój pierwszy post na forum więc proszę o wyrozumiałość. Mój problem polega na ty że gdy już napisałem skrypt logowania (wszystko w nim działa) okazało się że muszę dodać weryfikację hasła (czy oba hasła wpisane podczas rejestracji są takie same). starałem się dodawać nowe linijki kodu lecz nawet jeżeli hasła są różne logowanie przebiega pomyślnie. poniżej kod:
bardzo proszę o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 96 Dołączył: 10.04.2008 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pod
// jeśli tak... wstaw:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po wstawieniu kodu, nawet jeżeli hasła są inne rejestruje użytkownika (pojawia się też informacja że chasła są niepasujące).
kod wygląda teraz tak :
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Na początku miałeś
IF ELSE Jedyne co miałeś zrobić to dodać ELSEIF czyli IF ELSE IF ELSE A ty zrobiłeś tak: IF ELSE IF czyli skasowałeś ELSE co miałeś. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Wielkie dzięki. teraz wszystko działa.
Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:01 |