![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem z menu na stronie, przedstawie to moze za pomocą zdjęc.
OBRAZEK 1 I teraz tak: Usunąłem przycisk PRZEWODNIKI (obrazem menu jest w jednym pliku tak jak TUTAJ) i chodzi o to że podmenu które powinno sie rozwinąc po najechaniu na np kontakt zamiast przesunąc sie o jedno miejsce do tyłu zostaje na swoim miejscu co pokazuje na OBRAZEK 1 i wydaje mi sie ze odpowiada u mnie za to plik config.inc.php i zawartosc przedstawiam nizej:
Zmieniłem $podmenu('7') = Array i zamiast 7 dałem 6 i tak samo $podmenu_etykieta('7') = Array na 6 i analogicznie z reszta kodu czyli 6 na 5, 5 na 4 i 4 na 3 i niby działa poprawnie ale jest problem tego typu że reszta strony przestaje działac poprawnie. najlepiej wejsc na strone www.kontynent.pl i chodzi o to ze jesli wejde do działu kontakt/dane kontaktowe to po pierwsze jak klikne na zobacz mapke dojazdu to mapka sie nie otwiera ale jestli użuje linku z boku: mapka dojazdu to wtedy wszystko dziala. widze ze linki sa troche inne tj: http://www.kontynent.pl/mapa_dojazdu,7,1.html a drugi link http://www.kontynent.pl/mapa_dojazdu,6,1.html niewiem co robie zle. poza tym nagłowki mi zle wczytuje OBRAZEK 3 czyli kontakt.php wczytuje nagłówek z informacje.php, plik informacje.php wczytuje mi nagłówek z uslugi.php i to wszystko tylko przez zmiane numerków tych tablic. prosze o pomoc jak zrobic zeby bylo dobrze |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 2 Dołączył: 21.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod # W przypadku zmiany ktoregokolwiek z elementow tablicy "podstrony" - nalezy zmienic # nazwe odpowiedniego pliku w katalogu content/lang/ A zrobiłeś to? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
własnie niezbyt rozumiem co na co mialbym zmienic. zawartosc katalogu content jest TUTAJ
Ten post edytował zico_krakow 23.01.2013, 10:55:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Patrz proszę gdzie zakładasz tematy.... Jaki to ma związek z OOP? Żaden. Przenosze
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Sorki. Wiec prosze o pomoc jesli ktos wie co trzeba zrobic niech napisze
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:50 |