![]() |
![]() |
-Gość_kuba- |
![]()
|
Goście ![]() |
gdzie jest blad? dlaczego wyswietla mi : ' awaria systemu.Query was empty ' ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz case, ale nie widzę switch.
Weż sobie sprawdĽ składnię instrukcji switch case i popraw. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
-Gość_kuba- |
![]()
|
Goście ![]() |
nie, nie, nie
![]() to akurat mam dobrze, po prostu nie wkleilem calosci kodu... a tak dla pewnosci i moze ulatwienia wkleje uzupelnie kod, gdyby ktos chcial sprawdzic:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat $result_sprawdzian = @mysql_query($query_sprwadzian); chyba powinno być: $result_sprawdzian = @mysql_query($query_sprawdzian); linia 33 pozdro! |
|
|
-Gość_kuba- |
![]()
|
Goście ![]() |
byloby fajnie, gdybys jeszcze powiedzial, czy to sie rozni od tego, co ja mam...
bo jak dla mnie, oba kody sa identyczne. myle sie? |
|
|
-Gość_kuba- |
![]()
|
Goście ![]() |
aaa... widze.
przepraszam. po prostu juz sam czytam 'sprawdzian' nawet jezeli jest napisane 'sprwadzian'. dzieki. |
|
|
-Gość_kuba- |
![]()
|
Goście ![]() |
korzystajac z okazji to prosilbym o jeszcze jedna rade...
jak zrobic cos takiego? mam taki oto kod:
i problem polega na tym, ze chcialbym, aby dla ostatniego przedmiotu w tablicy nie wyswietlalo na koncu przecinka. mam pewien pomysl, ale nie wiem, czy da sie cos takiego napisac, bo nie znam odpowiednich funkcji... zliczyc ilosc przedmiotow w tablicy i od ostatniego odjac dwa ostatnie znaki przy wyswietlaniu, czuli przecinek i spacje... jak zrobic cos, co by dzialalo tak jak chce? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
można by też doklejać do stringa a potem obciac dwa ostatnie znaki, ale takie rozwiazanie jest logiczniejsze. offtopic: Kuba, ile razy mam Ci powtarzać żebys się zarejestrował?!? Wez sie zarejestruj to bedziesz mogl np. edytowac posty a nie wklejać trzy pod rzad... no i wogóle -------------------- |
|
|
-Gość_kuba- |
![]()
|
Goście ![]() |
hehe... brak mi czasu na to
![]() ![]() jedno pytanko jeszcze. chodzi mi o sortowanie:
i zwraca mi blad: implode(): Bad arguments. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:22 |