![]() |
![]() |
-levy90- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Robię mały projekt i mam problem z wyciągnięciem wszystkich rekordów z mojej bazy danych. Mianowicie jest to księga gości. Pierwszy fragment kodu działa bez problemu, czyli dodaje wpis do bazy danych (id, wpis) Jednak chciałbym, żeby zaraz po dodaniu wypisywało wszystkie wpisy na stronie. Zrobiłem to takim kodem jak poniżej i niestety nic sie nie dzieje (Nie wyswietla nic na stronie). Proszę o pomoc.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zakomentowałem to co jest niepotrzebne. Nadal to samo? Nie widzę błędu na pierwszy rzut oka :/ -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
-levy90- |
![]()
|
Goście ![]() |
Niestety nadal to samo.. Mi też wydaje się wszystko wporządku. Pewnie gdzieś mały błąd.
Co ciekawe próbowałem jeszcze w taki sposób:
I wyświetla mi, ale ostatni dodany rekord 5 razy zamiast 5 ostatnich rekordów. Może tak będzie łatwiej? gdzie tutaj błąd? P.S. Jaki warunek postawić w pętli for, żeby wypisywał od 1-go 'id' do ostatniego dodanego? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OMG! to jest to
![]() Wróc do poprzedniego kodu z mojego posta... przejdź do linijki nr 20 z WHILE i powiedz mi po co CI na końcu ŚREDNIK! ![]() EPIC FAIL ![]() Ten post edytował Sephirus 22.01.2013, 08:40:08 -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
-levy90- |
![]()
|
Goście ![]() |
Otóż to!
![]() Dzięki wielkie ![]() Człowiek kilka godzin się męczy przez takie głupie błedy... Dobrze jednak jak ktoś spojrzy świeżym umysłem ![]() Dzięki raz jeszcze, działa ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 01:53 |