![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 5.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Chce umieścić na stronie możliwość płatności przez sms. Założyłem konto na DotPay. Udostępniają oni skrypt, który jest bardzo intuicyjny i łatwo go edytować. Tylko, że on odpowiada za dostęp do płatnej części serwisu a mi chodzi o coś zupełnie innego. Użytkownik po wysłaniu smsa i wpisaniu kodu zwrotnego ma dostać punkty na stronie. Przeszukałem już wiele stron, ale wszędzie jest opisany sposób na płatną cześć serwisu. Korzystam z pluginu cubepoints i domyślam się, że zmodyfikowanie go z dotpay wymaga już dużo większej znajomości php. Jak zrobić, żebym widział, który użytkownik wysłał, smsa i żebym mógł mu dopisać te punkty ręcznie przez panel? Bo to jest chyba prostsze rozwiązanie. Chyba, że ktoś znajdzie czas i opisze jak to zrobić. Dużo osób szuka tego rozwiązania, ale nikt nie jest w stanie pomóc, dodam tylko, że dotpay ze swojej strony informuje, że nie udziela wsparcia technicznego technicznego tym zakresie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:21 |