![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Próbuję się połączyć z zewnętrzną bazą danych, aby wyświetlić tabelkę bazującą na wpisach z niej, jednak cały czas moje połączenie jest odrzucone. Nie mam nawet pomysłu na to, co może być przyczyną. Dodam, iż serwer na którym chcę wyświetlić dane jest z hostingu Proserwer (xaa.pl), a baza do której chcę się połączyć należy do hostingu serwerów CraftServe. Dziękuję za wszelką pomoc.
Dane bazy danych: Adres: mysql.csrv.pl Port: 3306 User: csrv_57925 Baza danych: csrv_57925 Błędy występujące podczas łączenia: Cytat Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /home/obaji/public_html/bany.php on line 19 Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'obaji'@'localhost' (using password: NO) in /home/obaji/public_html/bany.php on line 20 Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/obaji/public_html/bany.php on line 20 Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'obaji'@'localhost' (using password: NO) in /home/obaji/public_html/bany.php on line 22 Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/obaji/public_html/bany.php on line 22 Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/obaji/public_html/bany.php on line 34 Skrypt odpowiedzialny za ,,łączenie"
Ten post edytował Neshein 20.01.2013, 12:21:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 18:13 |