![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 377 Pomógł: 9 Dołączył: 2.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, chce zrobić własnego PLAYER'a, a filmy będą z Putlocker'a link do filmu wygląda tak:
Kod http://www.putlocker.com/embed/132C9B8A14CFF426 Gdy naciśniemy "Close Ad and Watch as Free User" to wykonuje się formularz w którym jest 1 wartość ukryta (robiłem kilka prób i czasem się ten value zmieniał, czasem był taki sam), później otrzymuje pozornie taki sam link, ale już z wykonanym POST'em który dodaje nam pewną ważną rzecz:
A dokładnie: Kod /get_file.php?stream=WyJNVE15UXpsQ09FRXhORU5HUmpReU5qb3hNelU1TURVeE1qWTVMakkyTURjNllUQmtNMlpsT 1Raak5XWm1OREk0T1RSaU5XUTJZak15TmpRd1kyTmlNR0l3WXprd1lUQmxOdz09IiwiZW1iIl0= A wiec tak, potrafię przejść na tą stronę za pomocą curl'a i gdyby ten input o name "fuck_you" był stały to pobrał bym za pomocą wyrażenia regularnego value i również za pomocą curl'a + post wysłał te dane i znowu za pomocą wyrażenia regularnego bym odczytał resztę, ale co zrobić gdy ten input o name "fuck_you" się zmienia, jak nacisnąć guzik posta ?.. Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuje za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale co się zmienia w tym inpucie? Name czy value? Nie potrafisz zbyt precyzyjnie opisać swojego problemu, więc cudów nie oczekuj. Ale przecież mimo, że wartość dla inputa jest zmienna to i tak możesz ją pobrać wyrażeniem regularnym i zapisać pod zmienną PHP, następnie przesłać CURL-em.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 377 Pomógł: 9 Dołączył: 2.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poradziłem sobie z tym wszystkim (generowanie itp) troszkę można to było skrócić itp, ale puki co to jest prototyp wiec tylko testowałem, ale się nie udało..
Gdy w przeglądarce robiłem te poszczególne kroki to ten końcowy link kopiowałem do nowej karty i rozpoczynało się pobieranie, bez żadnych problemów dochodziło do 100%. Natomiast gdy robię to swoimi krokami i otrzymuję ten link i również ten link kopiuję do nowej karty (tak jak wcześniej), tylko że teraz pokazuje mi, że "403 - IP Not Permitted" Kod 403 - IP Not Permitted /r1KH3Z%2FaMY6kLQ9Y4nVxYhgT7yY39XW9a2rMTxYAihBt8fuQmbuhL3LdP%2FrjPkXzBzdxmlLszIabiuMsCCpm6Qa9zU%2B0qW82XkJeyAKtOjfKd81yQZO5dPb%2BxitqQ4bM99QQc%2Fq9DsvHw0SuMhpBrKw26JWuXJY3unjdNMQVrIMw8%2B09f1NOwDTvzdetlNZn3Pp5fZBCKqc83Lk4FCvqZIG6n8v%2BDxi7U7KhwzoE%2FI8%3D/45b1354773bb63e48b125ebc48f2507a_sd.flv Moje IP.. does not match the ip which requested the file first (91.239.66.80) www.avanticdn.com Content Delivery Services Nie wiem dlaczego tak się dzieje, przecież w obu przypadkach robię to ze swojego IP, nie serwera to czemu mi tylko tak występuje błąd ?. Mój kod wygląda tak:
Tak jak mówię, nie przerazić się proszę kodu bo będę go później jeszcze zmieniał, a to co napisałem to szybko pisane i jest sporo błędów.. Pozdrawiam i z góry dziękuje. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 22:41 |