![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 2 Dołączył: 19.04.2007 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam www.domena.pl miałem przekierowanie indywidualnych plików php w folderze głównym strony na indywidualne domeny placowka1.php -> www.placowka1.pl za pomocą htaccesa
Zrobiłem teraz dodatkowy folder /placowki/ gdzie jest cała nowa strona podpięta pod subdomenę www.placowki.domena.pl i są tam tylko i wyłącznie placowki, reszta zawartości jest w głównym folderze. Dodam iż folder z placówkami również ma swojego htaccesa gdzie jest
Nowa strona jest już zrobiona na przyjaznych linkach a więc www.placowki.domena.pl/index/placowka/3 Chcę aby wyświetlała się dalej www.placowka3.pl zamiast nowego adresu z przyjaznymi linkami. Robię sobie w głównym htaccesie przekierowanie
co oczywiście mi przekierowuje poprawnie, ale teraz co mam wpisać w htaccesie tym w folderze /placowki/ aby zamieniło mi ten link spowrotem na domenę... pliki i zmienne na przyjazny link ok, ale w drugą stronę nie bardzo potrafię - przyjazny link na domenę wyświetlaną w headerze przeglądarki. Nie wiem w ogóle czy tak powinno to działać z domeny na link do nowej strony, a tam spowrotem na domenę, czy jest prostsze rozwiązanie? Ten post edytował adek- 19.01.2013, 10:31:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:35 |