![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Piszę spolszczenie do AgoraPro (dodatek do Joomli - Forum). Wszystko szło fajnie do momentu, gdy napotkałem problem odmiany słow POST/POSTY, WĄTEK/WĄTKÓW
Wersja angielska nie zakłada kilku możliwości pisowni, nie jak nasz piękny język. Więc zabrałem się do dodawania funkcji IF. Niestety cały czas strona zwraca błąd (sprawdzałem debugując w którym dokładnie miejscu " Parse error: syntax error, unexpected '{' " jest to ten prosty skrypt <?php if($post->user->num_posts > 1 && < 5) { <----- tu jest rzekomy błąd echo JText::_('COM_AGORAPRO_POSTS_Y'); } elseif($post->user->num_posts == 1) { echo echo JText::_('COM_AGORAPRO_POSTS_JEDEN'); } else { echo JText::_('COM_AGORAPRO_POSTS'); } ?> Proszę o pomoc bo już włosów mi brakuje. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 96 Dołączył: 10.04.2008 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmień na:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki stary, cholera takie proste i masz. Jeszcze raz dzięki. Uratowałeś moją noc.
Temat do zamknięcia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 21:28 |