![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Posiadam pewien skrypt, dzięki któremu za jednym kliknięciem mogę pobrać dane ze strony i dodać je do bloga na wordpressie. Problem w tym, że skrypt nie jest w pełni zautomatyzowany, tzn. dodawać muszę już ręcznie, klikając przy każdym elemencie 'Dodaj'. Skrypt jest napisany w PHP + JavaScript, czy mógłby mi ktoś pomóc w ogarnięciu tego? Ponieważ jestem totalnym laikiem w tych sprawach a automatyzacja bardzo mi by się przydała. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 59 Dołączył: 16.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o CRON-ie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeczytałem kilkanaście różnych artykułów na ten temat. Mając jedynie blade pojęcie o programowaniu niestety nic nie potrafię z tego wyciągnąć.
Czy jest jakiś inny sposób na to? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 59 Dołączył: 16.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czasem w C-Panelach czy Wise-Panelach na hostingu masz proste okienko z informacjami jak ustawic crona, prosciej sie nie da zautomatyzowac cronem.
Musisz przez crona skrypt wykonywac z odpowiednim interwalem czasowym |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Posiadam pewien skrypt, dzięki któremu za jednym kliknięciem mogę pobrać dane ze strony i dodać je do bloga na wordpressie. Problem w tym, że skrypt nie jest w pełni zautomatyzowany, tzn. dodawać muszę już ręcznie, klikając przy każdym elemencie 'Dodaj'. Skrypt jest napisany w PHP + JavaScript, czy mógłby mi ktoś pomóc w ogarnięciu tego? Ponieważ jestem totalnym laikiem w tych sprawach a automatyzacja bardzo mi by się przydała. Pozdrawiam A mógłbyś przedstawić jakiś przykład działania tego skryptu? Co pobiera? z Jakiej strony? W jakim celu? Czy to jest jakiś moduł do WP czy co? A kolega chyba tutaj przesadził z tym CRON-em. -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Skrypt ten pobiera informacje nt. szablonów do wordpressa (screen, opis, link demo) ze strony themeforest.net.
W jakim celu? Zarobkowym oczywiście, adsense i te sprawy. Po pobraniu listy szablonów przy każdym mam przycisk 'Dodaj', chciałbym aby był jeden przycisk dodaj który by automatycznie dodał wszystkie pobrane. Jeżeli byłbyś w stanie pomóc, zapraszam na PW po więcej informacji czy jakieś demo działania. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 09:20 |