![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiedzcie mi do kogo warto by sie odezwać mając w głowie kilka pomysłów, a w kieszeni pieniądze na ich realizację. Chodzi mi o małe/średnie firmy, których głównym polem działalności jest tworzenie unikalnych stron/aplikacji internetowych w języku PHP. Najbardziej zależy mi na swobodnym kontakcie z osobami zajmującymi się tworzonymi w moim imieniu projektami, dlatego celuję w raczej mniejsze zespoły developerskie. Pytanie pozostawiam na forum, gdyż wierzę, że znajdę tu grupkę ludzi która bazując na własnych doświadczeniach, będzie mi w stanie polecić kilka sprawdzonych firm.
O co chodzi: - w chwili obecnej chiałbym powołać do życia około 5 nowych stron/projektów internetowych - dysponuję budżetem około 20,000 złotych na projekt, nie jest to żadnej mierze sztywny limit - chciałbym, aby firmą której zlecę realizację stron zajęła się ich kompleksowym przygotowaniem, nie interesuje mnie sam silnik w PHP, ale też przygotowanie grafiki, przygotowanie strony/ui, wdrożenie całości na serwer dedykowany - zależy mi na stałej współpracy z developerem po oddaniu działającego produktu (w grę wchodzi administracja już działającą aplikacją, patchowanie bugów, dodawania nowych funkcji, szlifowanie starych) No to jak, do kogo warto uderzyć z rfq? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mała firma, z dużym doświadczeniem, przejrzyj sobie portfolio bardziej znanych firm po prostu i wybierz najlepszą i rozsądną cenowo
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:29 |