![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam to moj 1 post na tej stronie, mam jeden wielki problem mam na jutro zaliczenie z laborek i nie wiem jak zrobic 2 rzeczy do mego formularzu.
Mianowicie mam liste rozwijalna, która łaczy sie z baza danych pobiera potrzebne mi pola(sa to tresci pytan) i chce wybierajac jedne z pytan z tej listy rozwijalnej by zostalo one zatwierdzone tzn wiybieram interesujaca mnie tresc pytania i chce by znikla w tym momenecie ta lista rozwijalna i pokazalo sie sama tresc tego pytania. 2 problem dotyczy : mam liste rozwijalna z ocenami 3-5 i chce by wybierajac dana ocene zostala ona dodana do istniejacego rekordu do danej nazwy czyli wybieram 5 i chce by byla ona w bazie wpisana w pole o1 Mam ndzieje ze w miare to wytlumacyzlem i pomozecie mi bo to pilna sprawa, jak bd trzeba wkleje potrzebne kody mego formularzu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Albo prześlij dane POST, albo użyj ajaxa i javascripta. Bez kodu to rzeczywiście ciężko coś powiedzieć.
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 04:30 |