![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
stworzyłem na szybko http://trackdnia.pl . Oparty na szablonie MeGusta do wordpressa, niestety nie było wersji HTML, więc musiałem sie trochę pomęczyć z tym. Strona działa jak standardowe kwejki, z tym że prezentujemy nowe utwory muzyczne. Może niekoniecznie nowe, tyle co ciekawe, interesujące, przywracające wspomnienia. Czy pomysł według Was jest dobry? Pozdrawiam, Mateusz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 11 Dołączył: 25.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomysł prosty i dobry, tak trzymać
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomysł dobry, jak ktoś lubi tego typu serwisy. Wykonanie kuleje.
- ładujesz do pamięci przeglądarki wszystkie pliki flash, co zamula stronę, wrzuć do widoku tylko obrazek z jakiejś klatki klipu, a po jej kliknięciu dopiero załaduj flash player. (są gotowe klasy które wyciągają obraz bezpośrednio z filmiku). - nie działa bez JS, odtwarzanie czegokolwiek. - masakra jeśli chodzi o kod. - cholerne badziewnie z FB ... ile jeszcze czasu minie zanim ludzie zaczną to w końcu wypieprzać ze stron, zamiast je tym zamulać? Tu też mógłbyś zrobić taki sam myk jak z filmikami po kliknięciu. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
dzięki za odpowiedzi. Zmieniłem ładowanie elementów z Youtube'a. Bez JS, ok wykonam, dzięki wielkie za propozycje! Napewno przydatna. FB narazie usunąłem, masz racje co do tego. Jeśli chodzi o kod. Albo znajde czas na stworzenie nowego szablonu, albo znajdę jakiegoś gotowca tylko, że HTML, a nie jedynie pod Wordpressa. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 07:20 |