![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 3 Dołączył: 18.08.2011 Skąd: Chrzanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć koledzy mama mały problem a mianowicie mam np taką tabelkę już w html po stronie usera
lp | klient | nazwa | data | użytkownik | 1 k1 n1 d1 u1 2 k2 n2 d2 u2 2 k1 n3 d3 u1 I teraz chciałbym móc ją przefiltrować (coś tak jak w excelu) tz. w nagłówkach tabeli dodać jakąś listę klientów nazwa... po której javascrip mi przefiltruje wiersze i schowa niepotrzebne. Natomiast nie wiem jak to później zapisać do PDF :/ Innym pomysłem jest zrobienie jakiegoś formularza po wysłaniu sql zajmie się filtrowaniem danych no i zapis do pdf Jaką wy mielibyście koncepcje na to? A do pdf chciałbym tylko tabelkę zapisać a nie całą stronę. Pozdrawiam Tomek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) Robisz normalną wyszukiwarkę, gdzie w form wpisujesz to czego szukasz a potem strona generuje ci tylko wybrane dane
2) PDF generuje się w php, jest kupa klas do tego i tu też nie ma większego problemu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 3 Dołączył: 18.08.2011 Skąd: Chrzanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie też mi się wydaje lepszym pomysłem filtrowanie danych przez forma a nie przez js, bo i tak muszę jakoś te dane przesłać potem do php żeby pdf wygenerować.
Dzięki za odp. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.09.2025 - 10:35 |