![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 518 Pomógł: 18 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Gdzies kiedys widzialem cos takiego, ze jak jest w formularzu np data, kolor, lub cos innego do wyboru to po kliknieciu w to pole pojawia sie nowe male okno a po dokonaniu wyboru okno jest zamykane a wybrane dane przeslane do odpowiedniego pola w formularzu. Uprzedzajac odpowiedzi w sytlu uzyj jQuery lub czegos podobnego chcialbym zapytac: jesli zapomoca JS otworze nowe okno w ktorym beda 3 checkboxy to jak mozna zrobic ze po wybraniu ktoregos okno sie zamknie a w polu np input text pojawi sie wartosc z tego checkboxa ? nie potrzebuje zadnego gotowca a jedynie nakierowanie czego mam szukac aby uzyskac taki efekt dziekuje i pozdrawiam Grzegorz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja bym to zrobił ajaxem, albo normalnie phpem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
otwieranie nowych okienek w jq : http://www.w3schools.com/jsref/met_win_open.asp |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 518 Pomógł: 18 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie no jasne jak sie otwiera nowe okienka i zamyka to wiem.
chodzilo mi bardziej jak z takiego nowootwartego okna przeslac dane do okna "glownego" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja bym zrobił to tak, że w tym okienku stworzysz forma i prześlesz go js na adres okienka"głownego" a tam odpowiednio te dane phpem czy js już zintepretujesz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
coś czuje że trzeba by posiać kodem, ale to nie dziś już (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował com 15.01.2013, 00:50:46 |
|
|
--leon-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam nadzieje ze to bedzie pomocne!
http://theopensourcery.com/jswin.htm |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 49 Dołączył: 3.07.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 18:20 |