![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam muszę przesłać na stronę (przykłądowo) https://example.com/task.php POSTem dwie zmienne "nazwa" i "liczba" .
Bardzo proszę o pomoc i pomysły jak to zrobić zrobiłem tak: .../task.php?=nazwa=mojanazwa&liczba=777 i dostałem od serwera odpowiedź, ze przesyłem coś GETem a nie POSTem. Proszę pomóżcie... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 5 Dołączył: 10.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
google -> przesyłnie danych post -> pierwszy link
Jeśli chesz aby było to robione niejako automatycznie: Formularz + JS Php - curl Ten post edytował mimol 14.01.2013, 18:53:40 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 13 Dołączył: 29.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
CODE <?php echo'<a href="w.php?art=dodaj">dodaj</a><br><br>'; switch($_GET['art']){ case 'dodaj': $nazwa = $_POST['nazwa']; $liczba =$_POST['liczba']; echo '<form method="post" action="w.php?art=dodaj" > Dodaj treść:<input type="text" name="tresc" /><br> Dodaj numer:<input type="text" name="tresc" /><br> <input type="submit" name="wyslij" value="wyślij" /> </form>'; break; } ?> Nie wiem czy o takie coś tobie chodziło ale powinno działać. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:27 |