![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Szukałem dość namiętnie w sieci ale nikt niestety nie ma takich problemów jak ja... Ma ktoś z was pomysł jak zrobić tło storny jako odnośnik ? Moją ciekawość i chęć posiadania takiej możliwości zainteresowały demotywatory. Na ich stronie w momencie gdy ukaże się duży baner reklamowy chowający się pod elementami strony, kliknięcie gdziekolwiek na pustą przestrzeń po za ramkami strony owocuje przekierowaniem. Jak umieścić w tle strony obrazek z linkiem tak aby krył się on pod całą stroną ? Zaznaczam, że nie jestem laikiem i proszę o konkretne pomysły. mój szablon strony jest standardowy wycentrowany 3 oddzielne divy jako całość : 1)header,2)srodek,3)stopka. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 859 Pomógł: 177 Dołączył: 29.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja pierdziu ! Dzięki !
![]() męczyłem się teraz ze zrobieniem tego w css i wpadłem już na rozwiązanie ale musiałbym przebudowywać stronę... Sam też staram się tutaj pomagać i doceniam Twój wolny czas : ) Mógłbym prosić jeszcze tylko o jedno ? jestem kompletnym laikiem w JS... Może dotarłbym do tego sam ale zapewne kosztowałoby mnie to dużo nerwów i czasu, którego za bardzo nie mam... Co trzeba byłoby umieścić w podanym przez Ciebie kodzie, aby po najechaniu na tło, zmieniał się kursor na rączkę (tak jak przy najechaniu na link) i zamiast alert'u wstawić przekierowanie ? EDIT: aj jednak za szybko się ucieszyłem.... kod działa, lecz na stronie teraz nie działa żaden link/submit : | http://jsfiddle.net/sgWAx/1/ Ten post edytował gitbejbe 13.01.2013, 21:52:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 10:55 |